Firmaarrangement

Firmaarrangement på Møn

Skal vi stå for jeres næste firmaarrangement?

 

Møn Moments giver dig overblikket over de bedste oplevelser på Møn – lynhurtigt og 100% digitalt – og lige til at booke. Book en enkelt oplevelse – eller hvad med et ophold med både overnatning og spændende aktiviteter?

Hos Møn Moments har vi et stort lokalt kendskab og håndplukker de bedste og mest unikke oplevelser i området, så I er sikret de bedste “Møn-minder”.
Det er det vi brænder for!

Forkæl også dine venner og familie med et personligt
Møn Moments gavekort. Den perfekte gave til dem du holder af.

Møn Moments – Book det bedste af Møn!

Vi håndplukker de bedste oplevelser på Møn

Hos Møn Moments har vi et stort kendskab til Møn og oplevelserne i området (vi er født, opvokset og bor på Møn), og vi sætter en stor ære i at håndplukke oplevelserne, som vi præsenterer på Møn Moments.

5-stjernede Mønoplevelser

Møn har så meget at byde på, og på Møn Moments kan du finde det absolut bedste, som øen kan tilbyde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sørger for at sikre jer de bedste “Mønminder”.

Hurtig og nem booking

På Møn Moments kan du nemt og hurtigt finde frem til en masse fede oplevelser, som du nemt og hurtigt kan booke direkte på siden eller hos de lokale partnere. Vi glæder os til at dele vores fede oplevelser med jer!

Møn Moments fungerer udelukkende som oplevelsesformidler, mens det er den oplevelsesansvarlige, der bærer ansvaret for den enkelte oplevelse. Den oplevelsesansvarlige har ret til at skifte underleverandør, hvis baggrunden for det er at sikre kvaliteten af oplevelsen.

Møn Moments kan ikke holdes ansvarlig for ekstra udgifter, du har i forbindelse med en oplevelse købt gennem Møn Moments. Det gør sig gældende i alle tilfælde, også når oplevelser aflyses, men vi vil til hver en tid gøre vores bedste for, at det ikke sker og rådgive dig i situationen.

I enkelte tilfælde vil Møn Moments fungere som udbyder af specifikke oplevelser og vil således være oplevelsesansvarlig. I disse tilfælde vil Møn Moments bære ansvaret for den enkelte oplevelse.

Vi har stort lokalt kendskab og håndplukker de fedeste oplevelser, så vi kan sikre jer de bedste Mønminder. Det er det vi brænder for!

Simon Zachodnik — Ejer af Møn Moments
Gavekort Forkæl én du holder af

Med et Møn Moments gavekort kan modtageren selv vælge den helt rigtige oplevelse, som passer til lige netop dem.

Se mere

Event list title

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik